Røttene mine fra Hadeland

_DSC5357

Nadia(22) er finalist i Miss Norway: - Alt er rolig og deilig på Roa

Min mamma er oppvokst på et sted som heter Roa som ligger i Hadeland. Der bor min mormor fortsatt, så jeg tenkte å høre med avisen Hadeland om de ville skrive om meg da jeg har sterke røtter derifra og det er et sted jeg tilbringer mye. 

Jeg fikk snakke med en hyggelig dame som heter Siv og hun tok og intervjuet meg over telefonen med en gang. Det var utrolig gøy at de ville skrive om meg og hjelpe meg litt nærmere drømmen min. Jeg snakket en del om meg selv, om min deltagelse i konkurransen og om min forbindelse til Roa og Hadeland.

Her er linken til presseoppslaget:

https://www.hadeland.no/kultur/roa/miss-norway/nadia-22-er-finalist-i-miss-norway-alt-er-rolig-og-deilig-pa-roa/s/5-21-373080

Nedenfor legger jeg ved bilder fra oppslaget slik at du kan lese det her også:

Husk å sende ”MISSU 5” til 1963 for å stemme på meg til å bli folkets favoritt! Du kan stemme så mange ganger du vil. Jeg blir utrolig glad og takknemlig for hver eneste en av stemmene deres, dere er gull verdt!

(en stemme koster 20 kroner)

Har du lyst til å bli min sponsor /samarbeidspartner. Eller er du en fotograf som er interessert i å ta bilder? Kanskje kjenner du noen som er interessert? Ta gjerne kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sjekk gjerne ut mine profiler på andre sosiale medier, da det kommer mange andre morsomme innlegg der også.

Instagram: Nadiahelena95

Facebook: Official Nadia Helena

Kisses, Nadia Helena!

Gi stjerner til dette innlegget:
IN PRISON
Ilden inni oss
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019

Påmelding til Miss Norway 2019 fortsetter. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på