Lærling i hjemmetjenesten!

79346960_2446110448983284_907735252040941568_n

Hei! I dag skal jeg skrive litt om hvordan det er å være lærling i hjemmesykepleien og hvorfor jeg syntes flere burde jobbe med å hjelpe andre.

Jeg er lærling 2 året i hjemmetjenesten. Dette er en veldig god opplevelse og jeg er veldig takknemlig for å ha kommet på en så god plass. Her jeg er nå trives jeg urolig godt med ledelsen, kollegaer og pasienter.

Jeg har aldri visst helt hva jeg vil jobbe med, men at det må inkludere å hjelpe andre mennesker. Jeg valgte helsefremmede fordi det var det nærmeste jeg kunne tenke meg. Først trodde jeg barnehage var det jeg burde velge, men etter jeg hadde vært utplassert merket jeg at det ikke var helt min greie. Da ble det å jobbe med eldre. I starten var jeg skeptisk, men etter å ha vært lærling i 1,5 år merket jeg at dette er noe jeg virkelig trives med. Ikke minst får så mange glede av det.

Det er et veldig krevende yrke fysisk og du må gi mye av deg seg som person. Men in the end er det absolutt verdt det å man drar alltid hjem med et smil.

Du møter nye mennesker hele tiden og blir glad i mange pasienter og kollegaer. Du blir veldig selvstendig og møter på mye etikk hvor du må reflektere forskjellige situasjoner. Det er mange utfordringer. Du får ansvar å lærer å samarbeide med andre. Du får stadig ros av de rundt deg og blir enda mer motivert til å fortsette.

Alt i alt et supert yrke med mye glede.

 

04.12.2013
Hjerterom & SuperSelma
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på