fbpx

Min første behandling!

Hei alle sammen!

I går hadde jeg min første behandling hos Hvil vingene dagspa!

Behandlingen som jeg hadde i dag heter ExpertActive60 og er en unik, skreddersydd behandling tilpasset min hud! I gårdagens behandling valgte hudterapeuten min å fokusere på å tilføre huden min masse fuktighet da det vil styrke huden min og gjøre den mer motstandsdyktig. Vi brukte Pro power peel som er en kjemisk peeling utviklet av dermalogica, her jobber vi målrettet uten å overbehandle huden.

En kjemisk peel kan tilpasses ulike hudtilstander og hudtyper. Så vi valgte å fokusere på å fjerne døde hudceller for å få en jevnere og glattere hud i tillegg til å øke fuktnivået i huden min. Vi brukte LED-lys under masketid for å få en dypere penetrasjon av serum og maske som ble brukt under behandling. Det blå lyset fra lampen virker antibakterielt, roer ned sensitivert hud, øker fuktnivået i huden og styrker hudbarrieren.

Jeg er en person som alltid har hatt problemer med hunden min mye kviser og urenheter. Så langt har produktene som jeg har fått funket bra, og huden min har begynt å roe seg!

Dette er produktene som jeg fikk for 2 uker siden:

Precleanse: Er en dyptrensende olje som løser opp urenheter og makeup fra huden. Oljer fra blant annet oliven og aprikos fjerner effektivt overflødig talg, solkrem, vannfast makeup og produktrester. Masser inn på tørr hud for så å fukte hendene og massere videre for å løse opp smuss og urenheter fra huden. Skyll med lunkent vann og fortsett med en anbefalt rens fra Dermalogica.

Ultracalming cleanser: Er en mild gelebasert rens som ikke forstyrrer hudens naturlige pH. Den er kjempefin for en hud som er sennsitivisert eller overbehandlet. Inneholder et eksklusivt Ultracalming complex med havre og botaniske ekstrakter som motvirker kløe, svie og ubehag. Lavendel og agurk reduserer rødhet og varme forbundet med sensitivitet. Den er enkel å skylle eller tørke av huden og dermed ideell for en hud som er sensitiv at den irriteres av vann. Inneholder ikke kunstig farge eller duft.

Calm Water gel: Er en ultralett gelebasert fuktighetskrem som gir fukt til en tørr, sensitiv hud. Den inneholder blant annet hyaluronsyre som jobber i de ulike hudlagene for å øke fuktighestnivået og forsegle fuktigheten i huden. Eplefruktekstrakt og glyserin gir fuktighet og beskytter huden mot tørrhet.

Hydrablur primer: Er en lett, ikke-fet primer som minimerer synligheten av fine linjer. Den matter fet glans og gir en glatt og silkemyk overflate. Kan brukes alene eller under makeup for en perfekt base. Inneholder blant annet H2Orelease complex og abyssinks olje som bidrar til å gi en intens, vedvarende frigivning av fuktighet som sikrer hudens optimale fuktighetsnivå.

Jeg fikk også noen nye prukter etter behandlingne i går som jeg gleder meg til å teste ut! Det kommer et innelgg om de etterhvert.

Hvil vingene er et sted som jeg anbefaler sterkt! Et sted med mye hyggelige folk, du får god behandling og blir bra ivaretatt. Dette er sted som jeg har vært innom jevnelig og hatt forskjellige behandlinger siden jeg var 15 år.

 

Her er det noen bilder fra behandlingen.

 

Sponset.

Hilsen Amy

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å sende en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Miss Norway 2020
Dramatisk shoot
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på