fbpx

Takk for meg!

hei alle sammen!

Nå er det en stund siden dere har hørt fra meg. Jeg har hatt veldig mye jobb med skole og prosjektet mitt den siste tiden.

Etter mye tenking frem og tilbake så har jeg dessverre måttet trekke meg fra Miss Norway 2020.

 Av flere forskjellige grunner, så måtte jeg dessverre det.

Det har vært en morsom og lærerrik opplevelse i Miss Norway og vil takke alle som har støttet meg siden august 2019 til nå!

Hadde ikke nådd så langt uten dere.

Og jeg vil takke min kjære sponsor Hvil Vingene dagspa AS for alt de har gjort for meg! Flotte behandlinger og produkter, dere har reddet huden min! Jeg har alltid hatt problem hud som jeg har slitt med siden jeg var veldig ung og nå er den veldig bra, tusen takk! :)

Ellers ønkser jeg resten av jentene i Miss Norway 2020 lykke til videre i konkurransen! jeg heier på dere og kanskje ses vi i finalen.

 

 

Hilsen Amy!

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Kjole!
Matsentralen Sør igjen!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på