fbpx

Hektisk tid fremover!

Hei alle sammen!

Nå blir det en hektisk tid fremover! Nå har Hamar Kulturhus åpnet igjen så får mest sannsynlig ha utstillingen min allikevel, den 20 juni! Jeg får en endelig bekreftelse neste uke.

Så hver dag går jeg gjennom bilder og ser om noe trengs å forandres på og forhåpentligvis får jeg printet de ut snart. Må bare finne ut hvilken type ark jeg skal printe bildene på. Matt eller glossy osv.

Det kommer til å bli bra til slutt og jeg gleder meg veldig til at alt er i orden og jeg kan slappe litt av igjen.

Det neste vi skal planlegge nå er hvordan vi skal stille ut bildene og teksen. Tekst er en veldig viktig del av dette prosjektet.

Det har dessverre blitt lite øving med høye hæler osv noe som er veldig dumt, men skole og dette prosjektet kommer først akkurat nå.

 

Derfor har det vært litt stille fra meg i det siste pluss at det har ikke skjedd så mye.

 

 

 

Du kan fortsatt stemme på meg, så setter veldig stor pris på hvis du vil gjøre det! 

 

Send MISSU 2 til 1963 og per stemme koster 20kr!

 

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeid med meg så er det bare å ta kontakt på mailen min: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Følg meg gjerne på mine sosiale medier!

Instagram:https://www.instagram.com/amyemclaren/?hl=nb

Facebook: https://www.facebook.com/pages/category/Public-Figure/Amy-Elizabeth-McLaren-Miss-Norway-kandidat-2020-105572140824310/

 

Hilsen Amy

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Barn som ikke får feire bursdagen sin
Photoshoot
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på