Hei! Mitt navn er Amy Elizabeth McLaren er 24 år og er halvt engelsk og halvt norsk. Kommer fra Hamar, men flyttet til Oslo i 2018 for å studere fotografi. Etter 1 år så er jeg ferdig med Grunnutdanning innen fotografi og har nå nettopp begynt på Foto 2. Ellers bruker jeg fritiden min på trening, familie, venner, kjæreste og fotografering. Jeg er... en omtenksom, sta, blid, utadvendt, og sporty jente. Elsker å reise få nye opplevelser , utfordringer og møte nye folk! Når jeg er hjemme i Hamar så hjelper jeg mye til på gården alt fra gårdsarbeid og stelling av dyr! Å være en Skjønnhetsdronning er noe som aldri har helt falt meg inn, men har alltid syns det har vært interessant! Så grunnen til at jeg har meldte meg på i denne konkurransen er at jeg vil vise først og fremst meg selv at jeg og alle andre kan bygge opp selvbildet sitt og være glad i den man er uansett! Jeg som alle andre har hver våre historier og utfordringer i 2010 ble jeg utsatt for en rideulykke og fikke store skader så måtte dessverre gi opp drømmen noe som var veldig tungt. Men etter mye oppturer, nedturer og opptrening så er jeg på et veldig bra sted i mitt liv og gjør ting jeg aldri hadde trodd jeg kunne. Så målet mitt er å bli komfortabel, sterk og lykkelig i min egen kropp. Og bli trygg utenfor min egen komfortsone, inspirere andre til å gjøre det samme! Amy xx   More

Godt nyttår! / Happy new year!

Hei og godt nyttår alle sammen!

Håper alle har hatt et supert år, og er klar for 2020!

I går feiret jeg nyttårsaften hjemme i Hamar med familie. Det ble en forandring i planene så feiret hjemme, noe som jeg ikke har gjort på rundt 6 år. Det var en koselig, rolig og edru kveld.

Heldigvis var det klar himmel så fikk sett mye fine raketter så det var gøy.

Så en fin avslutning på året som har gått.

Gleder meg til ny fin start og året som er i vente.

 

English

 

Happy new year everybody!

Hope everyone has had a great year and are ready for 2020!

Yesterday i celebrated new year´s eve at home in Hamar with family. It was a small change in plans so i celebrated at home, it´s been 6 years since last time. A calm, nice and sober evening.

I was clear sky so we got to see the nive firework´s.

Nice ending of 2019.

 

Hilsen Amy

 

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å ta kontakt på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

  148 Hits
148 Hits

Behandling/Facial.

Hei alle sammen!

På fredag  hadde jeg nok en gang en ansiktsbehandling hos min Sponsor Hvil vingene AS.

Behandlingen jeg fikk er en pro power peel med melkesyre som virker hudfornyende og lysnende i tillegg til at den gir mye fukt!

Denne behandlingen passer fint å ta som en kur for å få best mulig effekt, eller som engangsbehandling for å friske opp huden og gi glød.

Huden min har vært veldig fin i det siste, har roet seg ,og blitt jevnere takket være dermalogica produkter. Anbefaler de sterkt.

Fikk også med meg et nytt produkt som heter Biolumin-C eye serum. Det er et helt nytt øyeprodukt fra dermalogica! Det lysner, strammer opp, fukter og motvirker tidlig hudaldring forårsaket av miljøpåvirkninger og daglige øyebevegelser. En dråpe er nok til huden under øyet og på brynsbenet.

 

 

Sponsor

English

On friday i had a facial at my sponsor Hvil vingene dagspa AS. The facial treatment is called pro power peel with lactic acid witch work`s as skin renewing and moisture.

you can use this treatment as a cure, or just one time just to refresh and get som glow!

My skin has been really good lately finally strarting to calm down, and smoother.

i personally recomend dermalogica products for everyone, women, men, and kids.

And i got a new product that i`m gping to try out, it´s called Biolumin-C eye serum. It`s a new eye product from dermalogica looking forward to trying it.

 

Hvis du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å ta kontakt på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hilsen Amy

  317 Hits
317 Hits

Juleaften + romjula / Christmas eve + christmas holiday.

Hei alle sammen!

Så var det tid for juleaften!

Endelig litt juleferie, jula er en av mine favoritt høytider. Se familie, venner og masse god mat.

Vi feiret juleaften hjemme på gården i Furnes med den nærmeste familien. Vi var 13 stk så det var koselig.

Jeg startet juleaften med å åpne strømpe gavene, og  så på mye bra program/film på tv. Ettehvert spiste vi en god frokost, så var det på tide å ordne seg før vi skulle i kirka. Det er det eneste gangen i året jeg er i kirka.

Så var det på tide med god middag og dessert.

Etter litt food koma, så var det på tide å gå rundt juletreet og åpne gaver.

Fikk mye vekdig mye fint!

Blant annet symaskin (skal begynne å sy igjen, jeg studerte design og tekstil på vgs), sminke, penger, moon boots, bok, pluss mye annet bra.

Så alt i alt en veldig fin dag.

I romjula så var jeg på familiemiddag i Oslo, så var det familiemiddag tilbake i Hamar, har vært fullt kjør så langt i romjula.

Fram til nyttårsaften så skal jeg bare slappe av hjemme i Furnes før jeg stikker tilbake i Oslo på nyttårsaften.

English.

 

Finally it was time for christmas eve!

My favourite holiday of the year is christmas. See my family, friends and eat a lot of good food.

We celebrated christmas eve at home on our farm in Furnes. We were 13 people.

I always open my christmas stocking in the morning of christmas eve, i got a lot of nice stuff! After that i watch some christmas programs and film, and the it´s time for som breakfest. Then i get ready, get dressed, make uo nad hair.

We go to church only one time a year, and that is on chridtmas eve. After we have been there the it´s time for some good food and dessert. I ate so much, so i went into a food coma..

we walked around the tree, then it was present´s time!

I got a lot of good stuff, a sewing machine ( looking forward to start sewing again), make up, money, moon boots, book, and moore good stuff.

It was a good night!

 

 

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å sende en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hilsen Amy

  136 Hits
136 Hits

Året som har gått!

Hei alle sammen!

Her kommer det et lite tilbake blikk på året som straks er over!

23 års feiringen min! jeg har bursdag 13 januar. Så blir straks 24 år!

Påsken i Trysil!

Praha tur i mai som var bursdagsgave til meg fra kjæresten min. Vi feiret også 1 årsdagen våres der!

Etter en fin sommer i Norge dro jeg og familien min til et sommerhus i Mallorca! En veldig fin tur.

Så kom høsten med studiestart, Miss Norway konkurransen og en liten make over!

Endelig var det tid for Abu Dhabi!

Et år mye med mye morsomme opplevelser. Alt fra reiser, konserter osv. Mange mye gode minner, og et år med oppturer og nedturer. Jeg gleder meg til 2020 å se hva det har å by på!

Her er mine mål for 2020.

Så mine mål for neste år er:

1. Få bedre selvbilde, ha troa på meg selv.

2. Reise, leve livet med familie, venner og kjæresten.

3. Bli enda bedre økonomisk.

4. Få en sundere livstil med mat og trening.

5. Bli en enda bedre fotograf.

6. Gjøre så godt jeg kan med å være et (forbilde) i Miss Norway.

7. Ta opp igjen sying. Jeg er nemlig nesten fullutdannet skredder.

8. Finne et nytt fint hjem. Da jeg må flytte ut av studenthybelen min fordi jeg er ferdig med studier til sommeren.

9. Ny Grand Prix (formula1)

10. Mer selvdisiplin.

Dette er det jeg skal jobbe med det neste året!

Hilsen Amy.

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å ta kontakt på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

  324 Hits
324 Hits

Ny behandling/New treatment!

Heil alle sammen!

Torsdagen etter jeg kom hjem fra Abu Dhabi så var det på tide for en ny behandling hos min fine sponsor Hvil vingene dagspa AS!

Det trengtes etter reise med lange flyturer, så det gikk mest ut på å gi huden masse fukt.

Behandlingen heter Expert Active 60 med fokus på fukt og forebygging av urenheter/kviser. I denne behandlingen benyttet vi oss av kvalitetsingredienser uten å overbehandle huden. Vi tok også en kjemisk peel, men den foregår veldig kontrollert så vi ikke overeksfolierer huden.

Tidligere har jeg tatt behndling med LED lampe med blått LED-lys kan vi raskt eliminere bakterien som forårsaker kviser/akne i tillegg til at det roer ned og er med på å føre de fuktighetsgivende ingrediensene dypere ned i huden.

Foreløpig syns jeg de behandlingene som jeg har hatt og hudpleieproduktene som jeg har fått sponset, har hatt en positiv effekt på huden min. Jeg har problem hud og har slitt med akne lenge! så vet at det tar tid, men på den tiden fra når vi startet til nå, så har huden min roet seg, blitt jevnere og utbruddene varer ikke så lenge, og er ikke like hissige.

Jeg anbefaler dermalogia produktene til personer i alle aldre og begge kjønn.

 Sponset.

Fikk også beskjed om at 15% av leserne her er fra utlandet! blant annet Usa, Sverige, Thailand og Engalnd.

Så fra av tenker jeg også å skrive på engelsk i tillegg til det vanlige slik at det når ut til flere.

 

Thursday after i came back from Abu Dhabi it was time for my facial! A much needed facial after my trip and long flights. This treatment is sponsored from my amazing sponsor Hvil Vingene Dagspa AS!

My treatment is called Expert Active 60 wich has focus on giving the skin moisture and prevention of impurities/acne. In this treatment we used quality ingredients without over-treating the skin.

We also took a chemical peel, but it was very controlled so we do not over exfoliat my skin.

In the past i have also had treatment with LED lamp with blue LED-light wich gets rid of bacteria that causes acne. It calms and gives my skin moist.

So far i think that the treatments and skin care products have an positiv effect on my skin. I still have som issues with my acne, but it takes time for a long good lasting result. But so far my skin has calmed down, is more even! So far, so good.

I use dermalogica products and i really recommend this skincare line!

Sponsored.

 

Hilsen Amy

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å ta kontakt på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

  203 Hits
203 Hits

Formula 1 Grand Prix finale 2019 og Ferrari world!

Hei alle sammen!

Nå er det endelig tid for formel 1 finalen i Abu Dhabi!

Dette har jeg gledet meg til lenge, helt siden jeg bestilte billettene i fjor vinter.

Formel 1 grand prix går over 3 dager på Yas Marina circuit på Yas island i Abu Dhabi. Stemningen var veldig bra så eksklusivt. De fineste av yachtene som du kan tenke deg var der, veldig surealistisk, som en annen verden.

Vi hadde billetter på hill som er midt i banen på en bakketopp, så vi hadde utsikt mot ene langsiden.

Løpet varer i ca 2 timer, så i løpet av den tiden spiste vi litt ,og så oss litt rundt.

De flyene her kom når nasjonalsangen begynte. Det var veldig kult å se. De jegerflyene showet litt noen dager før. Det var veldig imponerende å se! Lewis Hamilton vant og har nå sikret sin sjette vm tittel!

De dagene som det har vært grand prix så har det vært konsert hver kveld blant annet Lana Del Ray, Future, Marsmello og The killers.

The Killers var veldig bra. De spilte siste dagen som var løpsdagen, det var bra stemning.

Håper at jeg får dratt på en grand prix igjen i framtiden, for det var veldig, gøy så det er målet mitt. Anbefaler alle til å dra på en, selv om man ikke er så interessert i formul 1.

Ferrari World!

Samme dagen som vi dro var vi innom ferrari world som også var på nasjonaldagen til Abu Dhabi.

Har hørt mye bra om ferrari world ,så måtte innom der. Der tok vi blant annet verdens raskeste berg og dalbane. Den skal gi en F1 følelse. Toppfarten er på 240 km i timen, noe av det sykeste jeg har opplevd. Vi satt til og med på første rad 2 ganger! vi tok andre berg og dalbaner også, så ble en bra dag før vi dro hjem til Norge samme natt.

Hilsen Amy

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å ta kontakt på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

  220 Hits
220 Hits
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på