fbpx

Hei! Mitt navn er Amy Elizabeth McLaren er 24 år og er halvt engelsk og halvt norsk. Kommer fra Hamar, men flyttet til Oslo i 2018 for å studere fotografi. Etter 1 år så er jeg ferdig med Grunnutdanning innen fotografi og har nå nettopp begynt på Foto 2. Ellers bruker jeg fritiden min på trening, familie, venner, kjæreste og fotografering. Jeg er... en omtenksom, sta, blid, utadvendt, og sporty jente. Elsker å reise få nye opplevelser , utfordringer og møte nye folk! Når jeg er hjemme i Hamar så hjelper jeg mye til på gården alt fra gårdsarbeid og stelling av dyr! Å være en Skjønnhetsdronning er noe som aldri har helt falt meg inn, men har alltid syns det har vært interessant! Så grunnen til at jeg har meldte meg på i denne konkurransen er at jeg vil vise først og fremst meg selv at jeg og alle andre kan bygge opp selvbildet sitt og være glad i den man er uansett! Jeg som alle andre har hver våre historier og utfordringer i 2010 ble jeg utsatt for en rideulykke og fikke store skader så måtte dessverre gi opp drømmen noe som var veldig tungt. Men etter mye oppturer, nedturer og opptrening så er jeg på et veldig bra sted i mitt liv og gjør ting jeg aldri hadde trodd jeg kunne. Så målet mitt er å bli komfortabel, sterk og lykkelig i min egen kropp. Og bli trygg utenfor min egen komfortsone, inspirere andre til å gjøre det samme! Amy xx   More

Sy om!

Hei alle sammen!

Nå er jeg endelig ferdig md et sy prosjekt som jeg har holdt på med en liten stund.

Har nemlig sydd en kjole om til  en fin sommer topp!

Egentlig skulle jeg sy den om til en annen kjole, men det gikk dessverre ikke. Derfor ble det en topp. Som du ser på bildet under så var det en fin kimono kjole. Grunnen til at jeg valgt å sy den om var at jeg slet med at båndet sklidde opp. Så oppfordrer alle til prøve å sy om klærne hvis de ikke passer riktig eller blir kjedelige.

Mye kult man kan gjøre med klær.

Her er før og etter bilde av klesplagget!

Jeg tar vare på alle delene som jeg har fjernet tilfelle jeg får bruk for de til noe annet.

Netse prosjekt blir en denim bukse som ikke har riktig passform til meg.

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å ta kontakt på mailen min: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

eller på mobil: 92691392

Instagram: amyemclaren

Hilsen Amy

 

  117 Hits
117 Hits

Tie dye!

Hei alle sammen!

Her om dagen testet jeg noe som jeg har villet prøve lenge, nemlig tie dye.

Jeg syns det ser morsomt ut å prøve. Så vi fant noen slitte klær som vi kunne teste ut på, passer perfekt hvis du har noen små flekker osv for dette blir borte under malingen.

Alle klærne vi prøvde på var hvite. Vi dro innom en hobbybutikk og skaffet oss det vi trengte. Tekstil maling, og strikker.

Brett klærne som du vil at mønsteret skal være, og deretter sett en del strikker på de for at det skal sitte godt og stødig.

Så velger du hvilken farge du vil ha og bland de ut med vann i en flaske! Husk og bruk hansker og klær du ikke er så redd for, for malingen går ikke bort!

Etter du har tatt på maling tar du klesplagget i en pose (alene). Den skal være i posen 6-8 timer. Så kan du ta den ut ,skylle litt av malingen, og deretter ta den i vaskemaskinen på 40 grader. Man trenger bare litt vaskepulver.

Noen av plaggene ble litt  blassere i fargen enn andre, men jeg liker at fargen ikke er så sterk.

Dette var morsomt å teste ut, og nå ser plaggene kule ut igjen. Kommer nok til å teste ut det her igjen snart!

Håper dere også fikk lyst til å teste ut dette, noe gøy å finne på nå som ting kan være litt kjedelig.

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å ta kontakt på mailen min: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

eller på mobil: 92691392

Instagram: amyemclaren

Hilsen Amy

  144 Hits
144 Hits

strikking!

Hei alle sammen!

I den tiden vi er i nå så er det ikke så mye å finne på.. Meste av butikker og fritids aktiviteter er midlertidig stengt noe som er kjedelig. Blir mye hjemme og inne tid, og da er det viktig å finne på litt kreative ting å gjøre hjemme. Jeg personlig liker å tegne, male, fotografere og strikke! Så i det siste har jeg begynt å strikke igjen. Føler at det er verdt å bruke penger på da dette er et plagg som varer en god stund og vi bor i et kaldt land.

Har allerede bestilt garn til neste jakke, så venter på det nå. Satser på at det kommer snart.

Denne jakken heter Wildflower for dere som eventuelt lurer på det. Det finnes 2 forskjellige versoner av jakken hvit med farger og svart med farger.

Ikke veldig komplisert å strikke!

Den er ganske oversized som dere ser noe som jeg syns er veldig digg.

Håper dere liker jakken, kanskje dere vil prøve å strikke den ? :)

 

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å ta kontakt på mailen min: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

eller mobil: 92691392.

Instagram: amyemclaren.

Hilsen Amy

 

  293 Hits
293 Hits

Ta hensyn til hverandre!

God kveld alle sammen!

Vi er i en spesiell tid akkurat nå. Plutselig ble nesten alt snudd opp ned og en hverdag har blitt litt krevende.

Mye bekymringer, koronavirus kom for fullt  til Norge for en liten stund tilbake, og vil bare bli verre. Vi nordmenn virket veldig avslappende ovenfor dette kjipe viruset i starten, men det ble fort forandret!

Det er tøft å høre hva dette viruset gjør med verden, noen land er hardere rammet enn andre. At en sånn usynlig greie kan være så farlig er skremmende.

Jeg har prøvd å holde meg relativt isolert i hybelen min i Oslo for å unngå mye folk, men har vært noen få ganger i Oslo sentrum.

Det var som en helt ukjent by, alt er tomt, gatene, bussene, trikkene, og butikkene. Noe som er bra da får vi forhåpentligvis minsket spredningen.

Men i løpet av de gangene så observerte jeg noen folk som nyser og hoster uten og holde seg for munnen...

Vær så snill hold dere for munnen! Det er mange som er den del av (risikogruppen) eldre, transplanterte eller personer med andre underliggende sykdommer. Disse personene her er dessverre svakere og har et dårligere utgangspunkt!

Jeg får dessverre ikke dratt hjem for min mor hører til denne gruppen. Stort sett så kjenner alle noen som hører til denne gruppen, besteforeldre, andre i familien, venner, eller bekjente. 

Husk å tenk på andre også, og ikke bare deg selv.

Vil si en stor takk helsepersonell, butikkmedarbeidere og de andre som jobber hardt i denne perioden! Tar av meg hatten for dere!

Håper alle finner på noe morsomt og kreativt hjemme i ukene fremover!

Hus å ta vare på deg selv og de rundt deg!

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å sende en mail på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

eller mobil: 92691392.

instagram: amyemclaren

Hilsen Amy.

 

  121 Hits
121 Hits

Den siste tiden!

Hei alle sammen!

 

Det har ikke skjedd så mye i det siste, men lørdagen som var møtte jeg noen av jentene som også er med i Miss Norway noe som var koselig. Håper at jeg får sjansjen til å møte de andre også etterhvert.

Det har vært catwalk kurs i det siste også, men jeg har dessverre ikke fått muligheten til å delta på det noe som er veldig dumt. I og med jeg studerer deltid så har jeg en del workshops (skole) på helg, fra morgenen - kveld lørdag og søndag. Etter mye frem og tilbake så ble dette utsatt så dumt at jeg ikke fikk dratt på catwalk kurset allikevel.. Håper at jeg kan få til noe privat etterhvert for trenger å trene på gå i høye hæler. Dette er ikke i min sterke side, jeg er stort sett bare vant med å med støvler osv hjemme på gården. Så trenger å øve meg. Dette er også noe jeg gjør hjemme i hybelen min.

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å ta kontakt på mailen min: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

eller mobil: 92691392

instagram: amyemclaren

 

Hilsen Amy

  111 Hits
111 Hits

Behandling hos min sponsor Hvil Vingene AS!

Hei alle sammen!

 

I går tok vi en ExpertActive 60, dette er en fin behandling som skreddersys for din hud!

Vi valgte å fokusere på masse fukt og forebyggende utbrudd. Rundt denne tiden av året kommer det mye støv og forurensing utenfra som påvirker huden vår i tillegg til at der svinger litt i både temperatur inne og ute. Dette gjør at huden kan til tider føles både tørr og blank ut i tillegg til at noen får en del utbrudd spesielt rundt kjeve- og hakepartiet.

 

Vi tok en kjemisk peel med både melkesyre som fjerner døde hudceller og etterlater huden glødende i tillegg til at huden både føles og ser jevnere ut.

Vi brukte også salisylsyre som fjerner bakterier, forebygger og bekjemper utbrudd. Under masketid brukte vi aktive ingredienser som niacinamid for å klarne huden samtidig som hyaluronsyre øker fuktnivået og hudens evne til å holde på fukt. Resultatet er en sterkere og sunnere hudbarriere.

Til neste behandling skal vi prøve microneedling, dette er en behandling hvor vi lager en kontrollert skade i huden med små nåler som øker produksjon av kollagen som blant annet gir en jevnere hudoverflate og minsker synligheten av arr, linjer og ujevnheter. Mer om dette kommer i neste innlegg.

Dette er noe jeg gleder meg til for har hørt mye bra om microneedling!

Sponset.

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å kontakte meg på mailen min: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

eller mobil: 92691392

Instagram: amyemclaren

 

Hilsen Amy

  121 Hits
121 Hits
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på