fbpx

NÅ STARTER MIN REISE MOT MISS NORWAY 2021! STAY TUNED

Anthony-photo-withe-jumpsui_20210110-142918_1 Photo: Anthony Simmons

Velkommen til Karianne`s Miss Norway 2021 Blogg!!

Hei! Mitt navn er Karianne Gustavsen jeg er en 22 år gammel jente fra Stavanger/Rogaland. Vennene mine vil beskrive meg som utadvendt men samtidig litt sjenert i visse sammenhenger, spesielt nye situasjoner.

I hverdagen bor jeg sammen med familien min på Hundvåg i Stavanger kommune, her har jeg bodd hele livet og trives egentlig veldig bra.  I Jobb/Skole sammenheng har jeg nå friår, jeg har tidligere gått på reiseliv på Godalen VGS. Noe som jeg likte veldig godt! Men kroppen min var ikke alltid enig med meg i den situasjonen, noe jeg har tenkt og skrive et blogg innlegg senere om.

Jeg har også jobbet deltid som modell siden 2016, dette er noe jeg virkelig ELSKER! Rett og slett drømmejobben spør du meg!

 Hadde det vært opp til meg hadde jeg satset på fulltid som modell, men det satser jeg på i fremtiden når jeg har blitt litt bedre.

Som alle andre har jeg også mine daglige kamper og usikkerheter, jeg er endelig på bedringens vei etter over 10 år med depresjon og angst. Dette har vært en UTROLIG tøff reise samtidig som den ikke er over enda. En av grunnene for at jeg valgte å melde meg på Miss Norway 2021 var nemlig å bevise for meg selv at jeg er god nok som den jeg er. Samtidig for å sette fokus på mental helse, noe som jeg synes er ganske tabu belagt selv i 2021.

I løp av deltagerparioden skal vi presente og jobbe med forskjellige hjertesaker, da skal jeg jobbe mye med mentale helse organisasjoner. Noe som jeg er utrolig frem til <3 

Jeg gleder meg utrolig mye til å delta i årets Miss Norway, og ikke minst dele reisen min med dere. Håper dere ønsker å følge med videre!

PS: Jeg beklager hvis det er noen skrive feil! Jeg har dysleksi, men prøver mitt beste for dere. 

Stor klem Karianne <3

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram TRYKK HER Facebook TRYKK HER

 

Miss Norway deltager 2021 - Silje
Første dag med kurs

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på