fbpx

40.300 views!

Rømskog Spa & Resort - Foto: Studio Dalen Rømskog Spa & Resort - Foto: Studio Dalen

Hei alle sammen!

I dag er det lørdag 6 august, og det er akkurat 1 uke til finalen! WOW! Bare 7 dager igjen til den dagen jeg har gledet meg så mye til siden konkurransens start!

Gjennom konkurransen har jeg fått gjort masse gøy, og en av tingene er å lage video! Før finaleutakket måtte alle semifinalister lage en introduksjonsvideo. Å lage en slik video tar mye tid, men det er også utrolig moro! Jeg var så heldig som fikk samarbeidet med Steady Catcher på dette prosjektet, og vi begge er kjempefornøyde med resultatet. Opptaket skjedde på Rømskog Spa & Resort som er en av mine sponsorer og min daværende arbeidsplass!

Ettersom vi filmet i flere timer hadde vi fått til mye fint, men siden introduksjonsvideoen hadde en maxgrense på 2 minutter fikk vi dessverre ikke lagt ut alt! Og det var da vi bestemte oss for å legge ut en video til! Du kan lese mer om videoen HER !

Det er omtrent 2 måneder siden B-ROLL videoen ble lagt ut, og aldri forventa jeg at den kom til å bli sett så mange ganger! Den har frem til nå blitt sett 37.000 ganger og fått 400 likes! Det er kjempegøy å se at det er så mange som engasjerer seg. Du kan se videoen her:

Ettersom introduksjonenvideoen min har 3300 views, har jeg til sammen 40.300 views på Miss Norway videoene mine! Det er utrolig stas, og jeg er veldig fornøyd! Tallene fortsetter å stige, og gleder meg til å se hvor mange views det blir totalt! Om du ikke har sett introduksjonsvideoen min enda, så kan du også se den her:

Tusen takk til alle som støtter meg, dere er gull ♥

DU KAN FORTSATT STEMME PÅ MEG!

Jeg synes at det er på tide å endre det perfekte bildet til det virkelige bildet! Jeg ønsker å være et sunt og fornuftig forbilde. Jeg vil være den influenceren som påvirker ungdommen på en positiv måte, og Miss Norway har gitt meg muligheten til dette! 

Om du ønsker å stemme på meg i Miss Norway 2022, kan du sende MISSU 7 til 2401 på SMS! Jeg er veldig takknemlig for hver éneste stemme som kommer inn, og det betyr veldig mye. En stemme koster 20kr, og det er mulig å stemme flere ganger!

Om du har lyst til å samarbeide med meg eller kjenner noen, ikke nøl med å ta kontakt!

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Du finner meg også på sosiale medier!

Facebook: https://www.facebook.com/romeedahlenveientilmissnorway2022/

Instagram: https://www.instagram.com/romeedahlen/

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

På besøk hos min favorittperson
Det føltes som en drøm
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på