fbpx

40.300 views!

Rømskog Spa & Resort - Foto: Studio Dalen Rømskog Spa & Resort - Foto: Studio Dalen

Hei alle sammen!

I dag er det lørdag 6 august, og det er akkurat 1 uke til finalen! WOW! Bare 7 dager igjen til den dagen jeg har gledet meg så mye til siden konkurransens start!

Gjennom konkurransen har jeg fått gjort masse gøy, og en av tingene er å lage video! Før finaleutakket måtte alle semifinalister lage en introduksjonsvideo. Å lage en slik video tar mye tid, men det er også utrolig moro! Jeg var så heldig som fikk samarbeidet med Steady Catcher på dette prosjektet, og vi begge er kjempefornøyde med resultatet. Opptaket skjedde på Rømskog Spa & Resort som er en av mine sponsorer og min daværende arbeidsplass!

Ettersom vi filmet i flere timer hadde vi fått til mye fint, men siden introduksjonsvideoen hadde en maxgrense på 2 minutter fikk vi dessverre ikke lagt ut alt! Og det var da vi bestemte oss for å legge ut en video til! Du kan lese mer om videoen HER !

Det er omtrent 2 måneder siden B-ROLL videoen ble lagt ut, og aldri forventa jeg at den kom til å bli sett så mange ganger! Den har frem til nå blitt sett 37.000 ganger og fått 400 likes! Det er kjempegøy å se at det er så mange som engasjerer seg. Du kan se videoen her:

Ettersom introduksjonenvideoen min har 3300 views, har jeg til sammen 40.300 views på Miss Norway videoene mine! Det er utrolig stas, og jeg er veldig fornøyd! Tallene fortsetter å stige, og gleder meg til å se hvor mange views det blir totalt! Om du ikke har sett introduksjonsvideoen min enda, så kan du også se den her:

Tusen takk til alle som støtter meg, dere er gull ♥

DU KAN FORTSATT STEMME PÅ MEG!

Jeg synes at det er på tide å endre det perfekte bildet til det virkelige bildet! Jeg ønsker å være et sunt og fornuftig forbilde. Jeg vil være den influenceren som påvirker ungdommen på en positiv måte, og Miss Norway har gitt meg muligheten til dette! 

Om du ønsker å stemme på meg i Miss Norway 2022, kan du sende MISSU 7 til 2401 på SMS! Jeg er veldig takknemlig for hver éneste stemme som kommer inn, og det betyr veldig mye. En stemme koster 20kr, og det er mulig å stemme flere ganger!

Om du har lyst til å samarbeide med meg eller kjenner noen, ikke nøl med å ta kontakt!

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Du finner meg også på sosiale medier!

Facebook: https://www.facebook.com/romeedahlenveientilmissnorway2022/

Instagram: https://www.instagram.com/romeedahlen/

 

På besøk hos min favorittperson
Det føltes som en drøm
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på