fbpx

One week left?

God kveld

 

Nå er det bare en uke igjen til jeg endelig reiser hjem til familien! Gleder meg utrolig mye! Har en del ting som skal skje i løpet av juleferien. Mye å dele med dere å faktisk, men skal ikke si alt for mye nå, hehe! 

Hadde tenkt til å skrive et innlegg igår, men hadde en tung dag. Det var nemlig bursdagen til storesøsteren min, og hvert år så blir det litt mye for meg. Så klarte dessverre ikke skrive innlegg om det, men håper og vil tro at hun har det bedre der hun er. Fikk aldri muligheten til å møte henne, men det er akkurat det som gjør mest vondt.

Igjen er så spent på hva som skal skje i løpet av ferien! Både angående konkurransen, men også visse andre ting. Skal dele med dere i løpet av ferien hva jeg holder på med osv.

Vet ikke om det kanskje er for tidlig, men savner sommeren allerede. Haha! Er vel en av de som er utrolig glad i sol og varme.

Ha en god kveld videre!

Husk å sende mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om du eller en du kjenner har lyst til å samarbeide med meg!

Bildedryss fra photoshoot dagen
Sashimi bowl med Ponzosaus
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på