fbpx

Oppdager plutselig mye flass i håret, eller har du slitt med det tidligere? Slik unngår du det!

08.11.21

 

Oppdager plutselig mye flass i håret, eller har du slitt med det tidligere? Heldigvis er det noe du kan gjøre med det og du kan forhindre det med en rekke nyttige tips!

1. Velg de riktige produktene

Å bruke mange hårprodukter med sterke ingredienser kan påvirke helsen til hodebunnen din. For å forhindre flass er det best å bruke milde hårprodukter som ikke inneholder sulfater. Disse sterke rensemidlene kan tørke ut hodebunnen og til og med irritere en sensitiv hodebunn, som er en viktig årsak til flass!

 

2. Ikke vask for ofte

Følelsen av nyvasket hår er uten tvil fantastisk! men prøv å ikke vaske håret hver dag. Dette kan føre til at hodebunnen tørker ut på lang sikt, noe som kan forårsake utrolig mye flass. Noen få dagers mellomrom er en bedre idé.

 

3.Unngå sjampo-rester

Å vaske for ofte er ikke bra, men når du vasker håret er det viktig at du vasker det riktig. Sørg for å skylle håret godt når du dusjer. Det anbefales å vaske håret to ganger med en pleiende sjampo når du dusjer. Dersom sjampo/conditioner ikke skylles ut godt nok , kan de til slutt hope seg opp. Dette kan til slutt forårsake irritasjon og kløe, som til slutt forårsaker flass!

 

4. Ikke dusj for varmt

Nå som temperaturen ute synker, er det godt å ta seg et varmt bad eller en varm dusj. For varmt vann ikke er veldig bra for huden din, og hvert fall ikke bra for hodebunnen din! Veldig varmt vann kan tørke ut hodebunnen, noe som fører til flass i det lange løp. Lunkent vann er det beste valget for hodebunnen og håret!

 

5. Unngå å røre hodebunnen

Noen ganger forårsaker flass ikke bare de hvite flakene, men det kan også oppstå en ekkel kløe på hodebunnen. Da er det veldig fristende å røre hodebunnen, men prøv å unngå dette! På den måten løsner du flakene fra hodebunnen, og gjør dem enda mer synlige...

 

6. Vask hårbørsten din

Til slutt, vask hårbørsten og kammen din regelmessig slik at smuss som samler seg, ikke gres seg i håret på nytt mens du grer håret. Du kan ganske enkelt legge dem i varmt vann. På den måten er de rene igjen på kort tid, og håret ditt holder seg rent og friskt mye lenger!

Den stygge andungen: Hva deltagelse i Miss Norway ...
Hvem er jeg?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på