fbpx

Photoshoot i Gamle Stavanger

Hei <3 

Tiden går så fort! Jeg tenkte å skrive dette innlegget før, men det har rett og slett gått litt i glemmeboken. For noen uker siden var jeg på photoshoot med Anthony i gamle Stavanger. Dette er en populær turistattraksjon i Stavanger så hvis du noen gang er på besøk her, vil jeg absolutt anbefale deg og ta turen innom. Dette er de eneste originale bygningene som er igjen i Stavanger. 

Dette er også en kjempe fin photoshoot plass, men mange forskjellige locations. Her er det utvalg av bildene som ble tatt den dagen. Håper dere liker dem!

Fotograf: @asimmonsphotography

♥ I mellomtiden til neste blogg innlegg følg meg gjerne på mine sosiale medier: Instagram & Facebook

 Ønsker du eller din bedrift og samarbeide med meg? Kontakt meg gjerne på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Mine tips til å få mer ut av hjemmeskole
Bedre tanker, bedre liv :)

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på