fbpx

Presentasjonsblogg!

Hei!

Mitt navn er Amy Elizabeth McLaren, er 24 år og kommer fra Furnes rett utenfor Hamar. Jeg er halvt engelsk og halvt norsk, er født i Hereford i England, men er oppvokst i Norge flyttet hit da jeg var 4 måneder ca. Kan snakke norsk og flytende  engelsk.

 

I 2018 flyttet jeg til Oslo for å studere grunnutdanning innen fotografi, og nå studerer jeg avansert fotografi på Bilder Nordic School Of Photography! En skole som jeg trives godt med. Jeg bruker store deler av livet på å ta bilder noe som jeg trives med. Har alltid vært fascinert av hvor mye et bilde kan si, sant det man sier at et bilder sier med en 1000 ord. Med et bilde kan man nå ut til mange folk, fryse et øyeblikk og skape magi. Dette er noe jeg vil gjøre for folk, skape minner som de kan se tilbake på resten av livet.

 

Hjertesak

Jeg holder på med et stort prosjekt nå som jeg samarbeider med Organdonasjon sin organisasjon. Moren min  ble levertransplantert i 2011 så dette er noe som står meg nært. Jeg har brukt 1 år foreløpig på dette prosjektet, så jeg fotograferer personer fra hele Norge som har blitt transplantert eller har vært donor (levende). Dette prosjektet skal jeg stille ut i Hamar Kulturhus 20 juni. Målet mitt med dette er at folk skal bli mer åpne om dette viktige temaet. Detter er min hjertesak, som er veldig viktig for meg.

 

Ellers er jeg veldig opptatt av dyr, har alltid vært glad i dyr. Jeg har vokst opp store deler av livet mitt på en stor gård som ligger i Furnes. Jeg har hatt flere hester og hunder, så er alltid vært vant med å ha ansvar for et dyr.

Jeg er en hardtarbeidende person , vant med å jobbe og gjøre arbeid på gård. Alt fra å klippe plenene på hele gården, koste og vaske i stallen pluss andre ting. Jeg er ikke redd før å bli møkkete.

Målet mitt med Miss Norway er å komme ut av min trygge boble, bli mer selvstendig, lære å tenke at jeg er bra nok som jeg er, og ha det gøy og leve i nuet.

Min historie som jeg har skrevet om i et tidligere innlegg, har vært tøft. Jeg har hatt mine nedturer og store utfordringer. Så vil vise at folk kan følge sine drømmer selv om ting kan være tøft. Man kan møte på noen humper i veien, men du klarer å komme i mål. Jeg har troen på alle oss som har sine mål og gjør alt de kan for å oppnå de!

Jeg vil være et sunt forbilde og vise at man trenger ikke å være helt "perfekt" å være uperfekt er det som gjør en unik, så vær deg selv!

Foto: GCK

 Foto: GCK

Foto:GCK

 

Foto: GCK

 

 Foto: Privat

 Foto: Privat

 

 

                                                  

                                                                   Sponsor

                                                             Hvil Vingene AS.

 

Min flotte sponsor er Hvil Vingene AS. Dette er et dagspa som ligger i Hamar. Et fint sted med snille og dyktige folk som vil ditt beste. Jeg startet mitt samarbeid med de i november noe som har vært helt topp.

I 2010 ble hvil vingene AS til, og Carina Dahl Aspeli startet dette stedet. De er opptatt av at alle skal kunne ha et pusterom i hverdagen sin. De fokuserer på hudhelse, og vil hjelpe folk med å gjøre det beste for huden våres.

 

 Foto 1, 2 og 3: Privat

 

 

 

Media                                                            Media/Presse

 

 

Lokal avisa Ringsaker Blad 2/9-19 https://www.ringsaker-blad.no/furnes/nyheter/ringsaker/amy-23-fra-furnes-er-tatt-ut-til-miss-norway-jeg-ville-ut-av-komfortsonen/s/5-79-239707

 

 

Hamar Dagblad 20/3-20 https://www.hamar-dagblad.no/nyheter/hamar/skoler/amy-er-semifinaleklar-i-miss-norway/s/5-80-68404

 

 

Lokal avisa Ringsaker Blad 23/3-20 https://www.ringsaker-blad.no/furnes/ringsaker/nyheter/da-amy-24-fra-furnes-falt-av-hesten-og-ble-skadet-tok-livet-en-ny-vending-jeg-matte-finne-noe-nytt/s/5-79-282650

 

 

 

Hamar ArbeiderBlad 24/3-20 https://www.h-a.no/2020/nyheter/amy-24-fra-furnes-er-semifinalist-i-miss-norway-organdonasjon-er-hjertesaken/

 

 

 

S24 27/3-20 https://www.s24.by/45954/

 

 

 

 Hamar Dagblad 23/4-20 https://www.hamar-dagblad.no/amy-elizabeth-videre-i-miss-norway/s/5-80-70572

 

 

Hamar Arbeiderblad: 23/4-20 https://www.h-a.no/2020/nyheter/miss-norway-finalist-frykter-for-hamar-utstilling/

 

 

 

                                                              Presentasjonsvideo

 

 I forbindelse til finaleuttaket så måtte vi lage en presentasjonsvideo av oss selv.

Her er den: https://www.youtube.com/watch?v=Qpnnhn91LnQ

 

 Foto: Privat

 

 

                                                                        Veldedighet

 

Jeg har ikke funnet en organisasjon enda, men jobber med saken. I disse corona tider så har det vært krevende. Håper at ordner seg noe snart. Jeg er en person som liker å være rundt dyr og mennesker alt fra unge og eldre!

 

 

Dersom du eller noen du kjenner vil samrbeide med meg så er det bare å ta kontakt på min mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

eller mobil: 92691392

Følg meg gjerne på sosiale medier!

Instagram: https://www.instagram.com/amyemclaren/?hl=nb

Facebook: https://www.facebook.com/Amy-Elizabeth-McLaren-Miss-Norway-kandidat-2020-105572140824310/?pageid=105572140824310&ftentidentifier=137641260950731&padding=0

 

Hilsen Amy 

 

 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Presseoppslag i S24.by
The perfect sunday
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på