fbpx

Hvem er jeg? Min presentasjonsblogg

20200124-823A6707-Edit-min Foto: Kato B. Hanssen

Hei

Mitt navn er Viktoria Christense Skarstein og jeg er 26 år gammel og kommer fra en liten sørlandsby som heter Grimstad. For tiden studerer jeg psykologi og holder på med bachelor oppgave om sosial inkludering.

Elsker dyr. Positiv, utadvendt og morsom. Stå på vilje og mot som kan skremme de fleste. Aldri redd for å stå opp for hva som er rett og hater urettferdighet. Åpenhet og lojalitet kan også beskrives om meg. Jeg elsker og utfordre meg selv, gå ut av komfortsonen og prøve noe nytt og det er en av grunnen til at jeg er en av deltakerne i årets Miss Norway 2020.

Foto: Kato B. Hanssen

Jeg ble født i Oslo men flyttet til Sørlandet da jeg var 3 år. Der vokste jeg opp sammen med min mor og våres katter. Har for tiden 3 hester og 5 katter.

Min største lidenskap har alltid vært hest og mine nærmeste vil nok beskrive meg som en hestejente. Fra jeg fikk min første hest som 8 åring har jeg aktivt drevet med konkurranse ridning og det er også en av grunnene til at jeg meldte meg på Miss Norway fordi jeg elsker og konkurrere. Barndommen min tilbringte jeg for det meste i stallen sammen med hesten min og det var der jeg lærte å bli selvstendig og ta ansvar. Hestene mine har også lært meg å aldri gi opp!

Foto: Garry Brewster

 

I mine øyne kommer dyrene på lik linje som oss mennesker og dette er noe av grunnen til at jeg er vegiterianer og vært medlem i NOAH (dyrs rettigheter) i nesten 10 år. For noen år tilbake studerte jeg filosofi og der lærte jeg en del om etikk og moral og den dag idag er det noe som jeg ønsker å prøve leve etter!  

Jeg mener også at alle mennesker er like mye verdt til tross for alder, status, økonomi, rase, kultur, religion, livssyn, ståsted eller tro. For meg er den perfekte verden hvor vi alle aksepterer og inkluderer hverandre og jeg har heller aldri vært redd for å stå for det som jeg mener er rett selv om jeg til tider har stått alene! 

Foto: Kato B. Hanssen

En av grunnene til at jeg nettopp har meldt meg på Miss Norway er fordi jeg alltid har hatt et ønske om å nå ut til mennesker som har det vanskelig, som ikke føler seg god nok eller ikke passer inn i samfunnet. Mennesker som står litt på siden av den vanlige samfunnsstrukturen er alltid noe som har stått meg nær. I ungdomstiden følte jeg på det og ikke passe inn og jeg vet hvor vanskelig det kan være og stå alene og føle at man ikke passe inn!  

Med min deltakelse ønsker jeg å fortelle at det er greit og ikke føle seg som alle andre. Det er greit å stå alene til tider, men jeg ønsker også å prøve være et godt forbilde for andre med å stå frem som et eksempel at vi må lære å akseptere og inkludere hverandre! Å være annerledes er i mine øyne noe bra for det er det som gjør oss mennesker så unike og det er det som gjør deg til deg selv. 

Les mitt blogginnlegg om hvorfor det er viktig og være seg selv HER

"Jeg ønsker være et talsrør for viktige livstemaer og en stemme for dyrene"

Foto: Kato B. Hanssen

Innenfor frivillighetsarbeid har jeg blitt en del av rasteplassen. Rasteplassen er et stedet hvor alle mennesker kan komme uavhengig av sosioøkonomisk status, rase, religion, ståsted, meninger etc. Dette er et trygghetssted for alle som trenger en venn eller et godt måltid. Enkelte dager deler vi ut mat til over 100 personer som bor og har tilholdssted i nærområdet. Det er utrolig givende og gi noe tilbake til samfunnet og føle at du kan gjøre en forskjell. For jeg tror vi sammen kan gjøre verden til et bedre sted om vi alle kan være der for hvertfall en person.

Les mitt blogginnlegg om hvordan vi alle kan gjøre en forskjell HER

Foto: Kato B. Hanssen

Gjennom Miss Norway har jeg deltatt på Catwalk kurs, les blogg innlegget om Miss Norway sitt catwalk kurs HER

Foto: Knut Yrvin
Foto: Knut Yrvin

Gjennom Miss Norway har jeg også hatt en del media oppslag om: 

Hvordan det er og delta i en skjønnhetskonkurranse og hva jeg ønsker få utav deltakelsen i Miss Norway: Les artikkelen i Grimstad Adressetidende HER

Hva som bekymrer meg med dagens samfunn: Les artikkelen i Grimstad Adressetidende HER

Hvordan isolasjon påvirker oss mennesker under Corona tidene: Les artikkelen i S24.by HER

Presentasjonsvideo

Mine siste bilder tatt i forbindelse med finaleuttaket 

Foto: Kato B. Hanssen

Takk for at du leser og takk som alle som følger meg på veien!

Om du ønsker følge meg på FB TRYKK HER

Min instagram er: Vikktska

Finalist!
Presentasjonsblogg
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på