fbpx

Om avisomtale, at reisen er i gang og mer!

Jeg sitter ved frokostbordet med kaffekoppen i hånden, mens resten av familien leser gjennom avisartikkelen om meg og at jeg er kommet med i Miss Norway.

Det er ganske kult, ikke sant?

Jeg kom til å tenke på da jeg var liten jente, og hva hun ville tenkt om dette. Jeg kom til å tenke at hun ville ha vært begeistret, uten tvil. Men overasket? Neppe. 

Du skjønner, den lille jenta hadde STORE planer. 

Livet mitt ble imidlertid ikke helt sånn som det jeg så for meg, der jeg danset og sang i mikrofonen på Singstar til Madonna for 11 år siden. Jeg ble ikke en popartist. Jeg ble ikke en skuespillerinne. Jeg ble ikke en Disney Channel-stjerne. MEN jeg reiser ut i verden. Jeg opplever. Jeg tar sjanser. Og jeg forteller historier.

Poenget mitt er at det noen ganger ikke treffer meg hvor langt jeg har kommet. Men idag slo det meg (ja, det trengtes at jeg ble omtalt i lokalavisa først), mens jeg satt der med kaffekoppen, svarte på e-mailer og så kalenderen fylt opp med møter og oppdrag, mer reising på gang og skriving, at jeg har kommet lengre enn jeg ofte tenker.   

Og jeg har en følelse av at den lille jenta jeg var, ville vært veldig stolt! 

 

-Sofie

 

Kontakt meg på:

Instagram: @sofiemugaas

Facebook: Sofie For Miss Norway

For samarbeid: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

Sliter du med motivasjon? Her er mine beste trenin...
Veldedighet i Tallinn
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på