fbpx

Sammen skaper vi treningsglede!

Sammen skaper vi treningsglede!

Hei fininger<3

Dagene flyyyr forbi og det går mye i øving på finaleshowet! Jeg har alltid vært utrolig glad i høye hæler, og jeg synes at det er meget stas å bruke de på finalekvelden!

Jeg øver på høye hæler hver eneste dag, ikke bare fordi det er kjempegøy, men også fordi det skaper erfaring som fører til en trygg følelse på scenen. Det blir vonde føtter på slutten av dagen, men jeg legger stor vekt på øvinga med et smil! 

Trykk HER for å se meg øve på catwalk <3


SAMMEN SKAPER VI TRENINGSGLEDE

Det motiverer meg veldig å øve sammen med vakre Ida Anette nå som jeg er bosatt i Trondheim og vi ikke bor så veldig langt unna hverandre. I går øvde vi sammen på treningssenteret som Ida Anette er medlem hos, og det var et perfekt sted til å øve på finaleshowet!

Det var utrolig koselig å se Ida Anette igjen, og vi har bestemt oss for øve flere ganger sammen før finalen! Det er både hyggelig og koselig å ha en treningspartner, både fordi vi lærer mye av hverandre, og fordi det skaper god stemning og vennskap!

Kjøp billetter til finalen i Miss Norway

Miss Norway finaleshow lørdag den 13. august 2022 på Samfunnssalen, Oslo.

Les mer og kjøp billetter

Hvor mange språk snakker- og forstår jeg?
En duft av velvære
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Påmelding til 2022 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2023.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på