fbpx

Siste ukene

Hei. 

Hva har jeg gjort i det siste etter semifinale uttaket? 

Jeg har hatt behov for å tilbringe tid med familien min litt, og venninner. Jeg har vært litt i Oslo og Drammen, har hatt vinterferie. Men hatt praksis i hverdagen.

Alle vi har perioder der vi trenger tid til å tenke på hvordan vi skal prioritere forskjellige ting riktig, og hva som er riktig å gjennomføre. Skal være ærlig, og si at jeg følte det begynte kanskje å bli litt mye for meg. Dette førte til litt usikkerhet når det gjelder konkurransen. Men igjen så har jeg hatt folk som har støttet meg gjennom konkurransen, inkludert familien min og mine nærmeste.

Nemlig 1. mars så er det kurs, og da får jeg treffet en del av de andre jentene noe jeg gleder meg til. De virker som en utrolig herlig gjeng. Blir en del ting for meg å gjennomføre fremover, men skal stå på! Har kommet såpass langt, og lengre skal jeg.

  

Gleder meg til å få tatt nye bilder i tillegg.

Ønsker alle en fin kveld videre!

Om du eller en du kjenner vil samarbeide send mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

Borgemesteren mistet all kontroll på karnevalet!!!
How I spent My winter vacation
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på