fbpx

Siste tiden.

Hei alle sammen!

 

Det har ikke skjedd så mye i de siste. Har hatt kurs over facetime med catwalk coachen i Miss Norway  som var morsomt og krevende! Det er utfordrende å lære seg å gå i høye hæler samtidig som du skal se elegant ut.

Jeg er ei jente som aldri har gått noe særlig i høye hæler, bare flate sko.. Har stort sett bare drevet med ridning og fotball. Har heller ikke den mest elegante gange, så ser at dette blir krevende, men skal prøve så godt jeg kan fremover med å lære meg å gå i høye hæler.

Ellers bruker jeg mye tid på prosjektet mitt, fotografere, etterarbeid og planlegging. Jeg krysser fingrene for at utstillingen blir noe av den 20 juni!! Har tross alt jobbet med dette i over 1 år.

 

 

 

 

Fortsatt mulig å stemme på meg! Så håper dere vil fortsatt gjøre det.

Setter stor pris på hver enkelt stemme!

Send MISSU 2 til 1963

20kr per stemme og du kan stemme flere ganger!

 

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å ta kontakt på mailen min: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

eller på mobil: 92691392

Følg meg gjerne på mine sosiale medier!

Instagram: https://www.instagram.com/amyemclaren/?hl=nb

Facebook: https://www.facebook.com/pages/category/Public-Figure/Amy-Elizabeth-McLaren-Miss-Norway-kandidat-2020-105572140824310/

 

Hilsen Amy

Gratulerer med dagen Norge
Angrep mot sykehus
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2021 fortsetter. Vi har introduksjonskurs 30. januar og 20. februar. Kanskje vil det siste kurset holdes i mars. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på