fbpx

Trening!

84228471_499089550794262_1740945185044430848__20200208-163800_1

Fotograf: Roger Myrland

Hei! Tenkte å snakke litt om hva treningen har gjort for meg, både mentalt og fysisk. Skal også nevne hvorfor jeg anbefaler dere alle å være i fysisk aktivitet å spise sunt.

Jeg har trent siden april 2019. Jeg har alltid vært veldig tynn og svak, så jeg ville bli sterkere å legge på meg.

I begynnelsen var det viktigste for min del å få det i rutine, så jeg ikke holdt på litt å sluttet igjen.

Jeg trener alt fra 3-5 ganger i uka.Jeg har hatt en coach på veien, som har hjulpet meg.Jeg har tatt kontrollen tilbake, ikke latt hodet og tankene styre kroppen min. Er en utrolig deilig følelse å ha god kontakt med kroppen sin.Har lært at det er mulig å oppnå ting jeg ikke trodde var mulig. Jeg har blitt sterkere å fått mye bedre selvtillit. Bedre å sunnere tanker, å ikke minst begynt å spise bedre mat. Nå merker jeg virkelig hva usunn livsstil gjør med tankene mine og ikke minst kroppen.


Dette er noe jeg vi fortsette med så lenge det er mulig. Er utrolig stolt over hvor jeg har kommet i dag. Jeg har også gått opp ca 8kg siden jeg begynte å trene, noe som for min del er utrolig positivt. Lærer hver dag å takle stress bedre også, noe som er utrolig bra om man sliter med stress.

Anbefaler alle å begynne å trene og spise sunt! Om man ikke vil trene hardt burde man være i fysisk aktivitet minst 30 min hver dag. Droppe unnskyldninger å bare komme seg på treningssenteret eller gå en tur i skogen. Bare å starte et sted. Jeg kan garantere at du vil føle deg bedre, både mentalt og fysisk. Erfaringene du lærer av å trene kan man ta med seg ellers i livet også.

Her er et av treningsprogrammene jeg følger:
Noen fordeler med daglig fysisk aktivitet
1.Forebygger overvekt
2.Forbygger sykdom
3.Bedrer humøret
4.Øker energinivåene
5.Kan forbedre søvnkvaliteten
6.Reduserer stress
7.Kan være gøy!

Når det er så mage gode fordeler med å være fysisk aktiv vil jeg anbefale dere alle å være fysisk aktive. Stå på! Begynn i det små så blir det en vane tilslutt.


Når man tenker på at livsstilssykdommer skyldes 70-80% av norske dødsfall. Så burde dette være en av flere gode grunner til å være fysisk aktive og spise sunt. Hvert år dør 36 millioner pga. dårlige livsvaner og usunt kosthold. Dette kunne vært unngått, så la oss forebygge så vi kan leve lengre og være lykkeligere!

Kilder: https://forskning.no/diabetes-forebyggende-helse-kreft/flest-dor-av-livsstilssykdommer/1139412

https://www.tine.no/merkevarer/yt/trening/7-fordeler-med-daglig-fysisk-aktivitetOm du er interessert i sponsorsamarbeid eller kjenner noen dette kunne vært aktuelle for kontakt meg på:
Tlf: 95270305
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
For mer informasjon ☺️

Instagram: https://www.instagram.com/mlundhf/
Facebook: Matilde Lundh Forberg

Bestevenn på fire ben
Mine semifinale bilder
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på