fbpx

Utstilling 2020!

Hei alle sammen!

Tenkte at jeg kunne nevne et stort prosjekt som jeg har på skolen. Den linjen som jeg går på skolen krever at jeg har 1 eller flere prosjekter som vi skal gjennom et helt år. Alle har ulike prosjekter og mål.

Mitt går ut på organdonasjon! Så jeg skal ha en stor utstilling i Hamar kulturhus sommeren 2020 noe som jeg gleder meg til!

Dette er noe som er viktig for meg i og med moren min ble levertransplantert i 2011. Det er et viktig budskap som må ut.

Så mitt prosjekt går ut på å fotografere personer som har blitt transplantert og pårørende. Tenker det er bra å få et ansikt bak ordet organdonasjon. Hvem som helst kan bli syk så folk burde være åpne og mindre skeptiske.

Så jeg er godt i gang med planlegging. Det er tidskrevende, men selvfølgelig spennende.

Så ca annenhver uke møtes hele klassen og presenterer nye bilder og tekster fra prosjektet til hverandre med læreren og får konstruktive tilbakemeldinger om arbeidet du har gjort. Deretter planlegger vi hva nytt jeg skal fotografere til neste gang.

Så foreløpig øver jeg med å fotografere folk jeg kjenner til jeg vet akkurat hva slags bilder jeg vil ha av de som er transplantert, lys og utsnitt osv.

Detter blir min første utstilling noensinne, og den skal være i foajen så den blir godt synlig!!

Mere om dette kommer senere!

Hilsen Amy

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å sende en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Jeg er i Ringsaker Blad!
Jeg er i drm24.no!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på