fbpx

Valentinsdagen + fotografering.

Hei alle sammen!

Jeg vet at det er en liten stund siden dere har hørt noe fra meg, men jeg har vært opptatt og det har ikke vært noe spesielt å blogge om..

Men i går var det selveste valentinsdagen som er kjærlighetsdagen. Jeg har vært vant med siden jeg var liten at dette er en dag man feirer kjærligheten til kjæresten, familie og venner.

I går så var jeg og kjæresten min ute å spiste på et veldig fint sted i Oslo med god mat!

Og litt senere så avsluttet vi kvelden med å se på pretty woman en av mine favoritt filmer!

En veldig koselig dag.

I dag så hadde jeg nok et opptak/fotografering til utstillingen min (min hjerte sak) noe som alltid er gøy. På skolen her om dagen så fikk jeg mye positive tilbakemeldinger, så nå føler jeg ting endelig har løsnet.

Gleder meg mer og mer til utstillingen som er til sommeren nå,  når jeg ser bildene så langt. Dette blir en sterk historie som jeg skal fortelle dere.

Ellers så skal jeg bare slappe av denne helgen før det blir en travel uke. Da har jeg muligens 4-5 opptak/ fotograferinger,  pluss skole.

Ellers har jeg blitt og skal bli intervjuet av avis. Så håper det kommer ut til uken!

Håper alle har en god helg!

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å ta kontakt på mailen min: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

eller mobil: 92691392

Hilsen Amy

Presseoppslag
Frokost TV
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på