fbpx

Formula 1 Grand Prix finale 2019 og Ferrari world!

Hei alle sammen!

Nå er det endelig tid for formel 1 finalen i Abu Dhabi!

Dette har jeg gledet meg til lenge, helt siden jeg bestilte billettene i fjor vinter.

Formel 1 grand prix går over 3 dager på Yas Marina circuit på Yas island i Abu Dhabi. Stemningen var veldig bra så eksklusivt. De fineste av yachtene som du kan tenke deg var der, veldig surealistisk, som en annen verden.

Vi hadde billetter på hill som er midt i banen på en bakketopp, så vi hadde utsikt mot ene langsiden.

Løpet varer i ca 2 timer, så i løpet av den tiden spiste vi litt ,og så oss litt rundt.

De flyene her kom når nasjonalsangen begynte. Det var veldig kult å se. De jegerflyene showet litt noen dager før. Det var veldig imponerende å se! Lewis Hamilton vant og har nå sikret sin sjette vm tittel!

De dagene som det har vært grand prix så har det vært konsert hver kveld blant annet Lana Del Ray, Future, Marsmello og The killers.

The Killers var veldig bra. De spilte siste dagen som var løpsdagen, det var bra stemning.

Håper at jeg får dratt på en grand prix igjen i framtiden, for det var veldig, gøy så det er målet mitt. Anbefaler alle til å dra på en, selv om man ikke er så interessert i formul 1.

Ferrari World!

Samme dagen som vi dro var vi innom ferrari world som også var på nasjonaldagen til Abu Dhabi.

Har hørt mye bra om ferrari world ,så måtte innom der. Der tok vi blant annet verdens raskeste berg og dalbane. Den skal gi en F1 følelse. Toppfarten er på 240 km i timen, noe av det sykeste jeg har opplevd. Vi satt til og med på første rad 2 ganger! vi tok andre berg og dalbaner også, så ble en bra dag før vi dro hjem til Norge samme natt.

Hilsen Amy

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å ta kontakt på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Fineste tiden på året
Eksamen, Black Friday og adventstid
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på