fbpx

Miss Norway 2021

Snapchat-2062948087114 Miss Norway 2021

Hei, mitt navn er Linn Jeanette Steen er ei 20år gammel jente ifra Skien. Jeg har vært så heldig å blitt tatt ut til første uttak av Miss Norway 2021, og når jeg selv leste den mailen i går ble jeg både overrasket og kjempe glad om hverandre. Dette her kommer til å bli ett spennende kapittel i mitt liv å ser fram til alt som skjer i fremtiden. 

Tenkte og lage ett innlegg der dere kan bli bedre kjent med hvem jeg er og hvorfor jeg meldte meg på Miss Norway. Men dere kan også finne meg på instagram under brukenavnet: LinnSteeen så gjerne følg meg der om du vil se mere av meg og min hverdag (Pågrunn av at jeg ikke har vært aktiv på instagram før så er det fåtall av bilder og det enn så lenge)

Dette er bare ett enkelt og kort innlegg for å bare titte innom å si Heeii!. Så får du ha en fin kveld videre, også snakkes vii:) (Beklager for dårlig bilde kvalitet, skal bli bedre fremover)

 

Videre til neste uttak
Miss Norway 2021!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på