fbpx

Miss Norway 2021!

Igår fikk jeg mail om at jeg har gått videre i første uttak av Miss Norway 2021! Jeg ble så overrasket og glad! Dette blir en spennende opplevelse jeg ikke kan vente med å få delt med dere.

Mitt navn er Lilly, jeg er 18 år og kommer fra Kristiansand. Foreløpig går jeg 3 året på videregående, hvor jeg går musikk og spesifiserer meg i vokal. Musikk er noe jeg har drevet på med hele livet mitt, men hovedsakelig kun som en hobby. Fritiden min bruker jeg mye på venner. Dette har selvfølgelig ikke vært lett nå under pandemien, derimot har jeg funnet nye interesser og ting å bruke tiden min på gjennom denne tiden. En av disse er interessen og motivasjonen for å melde meg på Miss Norway.

Hvorfor jeg meldte meg på Miss Norway kommer jeg til å snakke litt dypere om i ett senere innlegg, men jeg har alltid vært interessert i det meste av det Miss Norway står for. Jeg har alltid funnet glede i å hjelpe andre og ønsker å kunne hjelpe til med å gjøre en forskjell innenfor de tingene jeg brenne for. Jeg er så takknemlig for å nå ha fått denne plattformen til å kunne starte med å gjøre nettopp dette. Samtidig gleder jeg meg til å presse megselv til å gjøre nye ting og gå utenfor min egen komfortsone, og jeg gleder meg til å følge med på og bli kjent med de andre deltagerene.

Jeg håper dere vil følge med på reisen min som deltager i Miss Norway 2021, hvor jeg skal gjøre mitt absolutt beste, ta dere med på reisen min og gi dere innsikt inn i mitt liv!

Følg meg gjerne også på InstagramTRYKK HER

Miss Norway 2021
Nytt år, nye muligheter!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på