fbpx

Ny behandling og klar for fotografering i morgen!

Hei alle sammen!

I går så var jeg hjemme i Hamar en tur for å få behandling hos min fine sponsor Hvil Vingene AS!

Nok en gang fikk jeg en super behandling som skulle gi meg masse fukt så huden min er klar til photoshooten i morgen.

Under gårdagens behandling valgte vi å fokusere på å gi mye fukt til huden, vi tok en kjemisk peel med melkesyre for å fjerne døde hudceller og gi glød. Melkesyre stimulerer cellefornyelsen og øker fuktnivået i huden. Det øverste hudlaget blir mykere og jevnere i tillegg til at huden vil absorbere de aktive ingrediensene i produktene mye bedre.

For å gi mest mulig fukt la vi et serum som inneholder hyaluronsyre før vi la en fuktmaske med en konturmaske over. Sistnevnte stivner og blir til en gummimaske som kjøler ned huden og øker sirkulasjon slik at serumet og fuktmasken trekker dypere ned i huden.

Makeupen som jeg fikk sponset fra hvil vingene er et amerikansk merke som heter Jane Iredale. Dette merket fokuserer på hudvennlig sminke som også skal pleie huden, den kan til og med brukes rett etter kraftige behandlinger som laser og ulike typer kjemiske peelinger.

Minerasminke fra Jane Iredale lar huden puste og tetter ikke porer. Talkum finnes i veldig mange sminkemerker noe som dehydrerer og tørker ut huden, men Jane Iredale holder seg langt unna det. Syntetiske konserveringsmidler, parfyme og mineralolje er heller ikke å finne i Jane Iredale disse ingrediensene kan forårsake rødhet, sensitivitet og irritert hud. Jane Iredale er heller ikke testet på dyr!

Sponset.

Kommer et eget innlegg om sminken snart.

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å ta kontakt på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hilsen Amy

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Generasjon prestasjon
Something to think about
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på