fbpx

Slik får du silkemykt hår

Slik får du silkemykt hår

Hei! Jeg syns det er vanskelig å finne ordentlig gode hårprodukter som er både pleiende og lukter godt. Har vel prøvd det meste av alt fra billigshampoo til dyre frisørprodukter. Så jeg ble utrolig glad da Spoil Me ville sponse meg med Amika hårprodukter. 

Jeg har testet produktene i ca 4 uker nå for jeg ville snakke av egne erfaringer før jeg tipset dere om dette. Før har jeg vært avhengig av å vaske håret mitt så og si hver dag pga jeg trener såpass ofte, men med Amika produktene er ikke dette nødvendig. Håret holder seg fresht mye lenger og er silkemykt med en veldig deilig lukt. Begynner håret mitt å bli litt fett i hodebunnen sprayer jeg litt med tørrshampoo og håret er som nyvasket. 

b2ap3_thumbnail_image-8.jpg
Her er alle produktene, kur, tørrshampoo, conditioner, shampoo og olje.

Jeg bruker kuren en til to ganger i uken og den etterlater håret utrolig deilig og uten krus. Shampoo og conditioneren bruker jeg hver gang jeg dusjer etterfulgt av oljen som pleier håret.

Disse produktene er fantastiske og dette er 100% ærlige meninger. Jeg er utrolig opptatt av håret mitt og er derfor kjempe glad for disse produktene var så gode. Og selv etter 4 uker er flaskene mer enn halvfulle, hurra!

Amika produktene kan fås kjøpt hos Hair I Am på Ryen og direkte fra Spoil Me 91381606.

b2ap3_thumbnail_392314_10151048601935503_739586732_n.jpg

Ha en fortsatt fin kveld flotte dere :-)

Styrketreningstips for å stramme opp lår og rumpe
Unmasked

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på