fbpx

Deltager i Miss Norway 2021

Hei alle sammen!

I går våknet jeg opp til mail om at jeg var blitt plukket ut som en av deltagerne i Miss Norway 2021. Jeg ble veldig overrasket, og det har vel ikke helt gått opp for meg enda at dette er noe jeg skal være med på, men jeg gleder meg masse. Når dette kommer ordentlig i gang så tror jeg dette kommer til å bli en veldig spennende og lærerik opplevelse.

 

Foto: Christoffer Holenbakken

For de som har kjent meg lenge, så er ikke bloggformatet noe nytt. Jeg blogget meg nemlig gjennom slutten av barneskolen og hele veien frem til godt inn i videregående, og det var en hobby jeg likte veldig godt. Helt fra jeg var liten har jeg alltid vært glad i å skrive, og jeg ser frem til å dele mine opplevelser på denne reisen her med dere.

Det er kanskje ikke alle som leser denne bloggen som kjenner meg. Derfor kjører jeg en kjapp introduksjon nå. Jeg heter Julie Dahlen Børresen. Jeg er 21 år gammel og kommer fra et lite sted som heter Bjørkelangen, utenfor Lillestrøm. Nå er jeg på mitt tredje og siste år på bachelorgraden min i Creative Industries Management på Handelshøyskolen BI i Oslo. På fritiden min liker jeg å reise, være med venner og gå på konserter. Det har blitt lite av alle fritidsaktivitetene mine det siste året, men krysser fingrene for at 2021 blir bedre. Jeg har også trent svømming i 18 år, men nå for tiden trener jeg på treningssenter og trives med det.

Jeg kommer til å blogge mer om hvorfor jeg meldte meg på Miss Norway 2021 i neste innlegg. Håper dere vil følge meg videre!

Følg meg gjerne på Instagram: @juliedborresen

Julie

Miss Norway 2021
Miss Norway 2021 Anita

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på