fbpx

Litt om meg

Litt om meg

Tenkte jeg skulle starte mitt første innlegg med å fortelle om meg og mitt liv. 

Jeg har da verdens beste familie i mine øyner, Stemor, stepappa, pappa, mamma, 2 små brødre og 1 storebror. Alltså jeg er den eneste jenta av 4 barn. Lever da på "landet" som jeg kaller det. Tomrefjord, en liten søt plass med mange herlige mennesker. Bor på toppen av et lite byggefelt med min bestevenn som nermeste nabo. Bor da i far's hus i kjeller leiligheten med mine 2 katter - Nathalie og Marcus. Er ei heilt ok leilighet med stue og kjøkken sammen, soverom, gang og bad. Stort nok for 1 person. Ellers har jeg et kjempe godt forhold til min stemor, vi er som et radar bestevenner par med krangling og uenigheter. Kan ikke nekte på at hun faktisk er min bestevenn selv om hun er mange år eldre. 

Har gådd på Tomrefjord barneskule, Helland ungdumskole, Gjermundnes Vidergående og så Lærling innen hest. Er ikke den mest skule flinke jenta siden jeg liker og kalle meg mer praktisk som elsker og jobbe. Nå jobber jeg på Hvpu - Funksjonshemmet. Jeg elsker og passe på disse menneskene. Det er så utrolig mye kjærlighet i dem og mann blir kjempe glad i dem selvom dem har sine "sykdommer" så er dem herlige mennesker meg hjerte av gull. 

Liker også veldig godt å ta på meg "problem" hester. Hester som mennesker ikke greier å holde på med selv eller hester som er psykisk sterk. Trening, innridning, show og videre utvikling innen ridning. Hest har vært i livet mitt så lenge jeg kan huske og fikk min første hest som 12 åring. Han har jeg enda og er min store kjærlighet. Hjalti fra Myrvoll er da hans rare navn og er da en Islandshest. Har også 2 andre Gypsy Cob hester med navnet Barney og Romeo, også en annen Gypsy på for med navnet Ginnie. 

Når jeg først er inne på dyr så har vi 5 katter i hus. Nathalie, Marcus, Rex, Roxy Morgan og Museline/gammla og 2 hunder med navnet Kira og Troy (tervuren). 

Jeg elsker og henge med vennene mine og finne på mye rart. Kjøre rundt omkring, bli kjent med nye personer og bare være meg selv. Det og sitte i en full bil og synge er noe av det beste jeg vet, samtidig som der er herlig og bare sitte hjemme i sengen med bestevenninda på sida og sitte på PC'en og slappe av meg god mat og drikke. 

Dagene mine er egentlig ganske enkle og jeg er ikke den personen som stresser eller tenker for mye på ting. Tar det som det kommer og jeg har gådd meg "Hakuna matata (Ingen beskymringer)" som motto i mange år og kommer til å leve med det også. Familie, venner og dyrene mine kommer alltid til å komme først i rekke uansett hva som skjer i livet. 

Og jeg er en utrolig rolig person og prate med, meg er veldig lett å bli kjent meg og har ingen ting imot folk og alle fortjener en sjanse. Bare det meg og skubbe folk oppover bakkene! Elsker det, gjøre ting bedre for andre, være der for dem er noe jeg gjør automatisk fordi jeg skjønner folk som har vært mobbet, har angst, dårlig selvtelitt eller har andre problemer fordi jeg var den jenta selv engang i tiden. Ellers er jeg ei super glad jente som elsker og smile. Ingen ting er bedre enn å møte dagen med et stort smil :) 

- Tray

Location (Map)

Tomrefjord, Norway
Tanker og ambisjoner
En tankevekker!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på