fbpx

Mine beste treningstips

Mine beste treningstips

Det er aldri for sent å begynne å trene og leve sunt. Selv har jeg alltid vært en periodetrener, men nå har jeg endelig fått en herlig rutine og det er så deilig!
For noen uker siden skaffet jeg meg en personlig trener som jeg trener med 2 ganger i uken. Selv vil jeg bare stramme opp litt, så kjøpte en pt-pakke som var akuratt for dette. En slik pakke koster litt, men det er en invistering i egen helse for å leve et sunt liv. For meg handler det ihvertfall ikke bare om å få en fin kropp, men og om å ha en god helse og leve et langt liv.

b2ap3_thumbnail_large.jpg
weheartit.com

Mine tips til dere som vil komme igang med treningen er:

- Skriv en avtale med deg selv, holder du denne kan du etter f.eks 2 mnd belønne deg selv med noe du ønsker deg.
- Tren både styrke og kondisjon. Selv trener jeg styrke 3 ganger i uken og kondisjon 1-2. Dette er tilpasset meg og hvilke resultater jeg ønsker.
- Få en treningsvenn, jeg trener nesten alltid med en venn når jeg ikke har personlig trener. Motiver og push hverandre til å yte maks!
- Snakk med en PT. Selvom du kanskje ikke har mulighet til å trene med en pt flere ganger i uken, ta deg råd til 1-2 ganger i mnd. Så kan din PT følge deg opp og hjelpe deg i starten med teknikk osv.
- Be din PT eller noen du vet har peiling lage et treningsprogram og kostholdsprogram til deg slik at du når målene dine. 
- Nytt treningstøy i freshe farger gjør alltid meg motivert.
- Ta et før-bilde, så om noen mnd kan du se tilbake på resultatene dine med et stort smil.
- Fitspo-bilder på Instagram og weheartit.com gir meg alltid masse motivasjon de dagene jeg mangler det. Det er bilder av så mange flotte jenter, ordtak og sunn mat der! Ta en titt:-)

b2ap3_thumbnail_large-1.jpg
weheartit.com

Kosthold har mye å si, jeg kommer dessverre ikke til å publisere min egen kostholdsplan her. Men spis sunt, rene produkter, drikk mye vann og få i deg all den næringen du trenger.

Jeg er langt ifra noen ekspert selv, men jeg merker endelig resultatene begynner å komme så da må jeg jo gjøre noe riktig :-D Og senere kan det hende jeg publiserer mine egne før- og etter bilder, så følg med.

Håper noen ble litt mer motiverte til å ta på løpeskoene i morgen og ha en god natt alle sammen.Idag har jeg startet forberedelsene for fult!
Filmsett dag 2

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på