fbpx

Hele reisen min oppsummert

Inneholder omtale av annonsører

I dag er nest siste dag på denne reisen. På den ene siden føles det veldig lenge siden jeg fikk mail om at jeg var tatt ut som deltager 4. januar i år, men på den andre siden har det gått helt utrolig fort. Jeg tenkte nå at jeg skulle oppsummere eventyret og alt jeg har vært igjennom for dere.

 

Aller første fotoshoot. Foto: Adrian Kirkerud

Foto: Adrian Kirkerud

Her tok vi bilder i nesten 20 minusgrader. Foto: André Stang Erlingsen

I løpet av tiden som har gått har jeg engasjert meg i mye. Hjertesakene mine er mobbing og ensomhet. Jeg har fortalt om både hvordan jeg opplevde mobbingen på ungdomsskolen, og også om hvordan mange studenter har hatt det gjennom coronapandamien. Innlegget mitt om studentenes ensomme cornahverdag finner du her og historien om hvordan jeg hadde det på ungdomsskolen kan du lese her. I tillegg banker hjertet mitt litt ekstra for musikkbransjen, og drømmen min er å en dag få muligheten til å jobbe med å gi musikkglede til andre. Derfor engasjerte jeg meg stort i vinter da debatten rundt musikkanmeldelser raste. Jeg mener at musikkanmeldelser skal handle om musikk og ingenting annet. Til syvende og sist er det opp til hver og en å bedømme hva som er "bra" musikk. Vi er alle forskjellige, og godt er det. Et av innleggene jeg skrev om denne debatten kan du lese her. For meg som har viet hele 18 år til svømming er det en naturlig del av meg, og jeg er utrolig opptatt av at alle skal kjenne seg trygge rundt vann. Som styremedlem og PR-ansvarlig for svømmegruppa dro jeg derfor i gang Flytefesten på Bjørkebadet, en dag der trygghet og glede rundt vann sto i fokus. Pressen ble også invitert med på festen. Verdensrekordforsøket i flyting kan du lese mer om her.

Vår i lufta og vårklærne fra Lenaz var hentet frem. Foto: Tiril Lunaas

Foto: Tiril Lunaas

Foto: Tiril Lunaas

Å hjelpe andre opp og fram er noe som er viktig for meg. Det føles så godt å gjøre noe godt for andre, og alle de frivillige man blir kjent med er alltid fantastiske mennesker. Alle ildsjelene rundt omkring i landet som jobber for noe de tror på fortjener et stort klapp på skulderen. Jeg har faktisk vært frivillig og hjulpet til hos hele 21 ulike veldedige organisasjoner de siste månedene. Arbeidsoppgavene mine har vært varierte, og jeg har kost meg med hver eneste en. Midt i pandemien synes jeg det er utrolig viktig å stille opp og gjøre det man kan for å få landet opp og gå fortest mulig igjen. Derfor har jeg både smurt matpakker og hjulpet til på coronavaksineringen. Innlegget om da jeg smurte matpakker med sanitetskvinnene finner du her og innlegget om da jeg var med på vaksineringen finner du her. Nå nylig hjalp jeg til hos Klessentralen i Halden med å dele ut gratis klær og sko til de som trengte det. Det var en veldig spesiell og fin dag hvor jeg virkelig følte at jeg gjorde en forskjell for de som trenger det som mest. Innlegget finner du her. Flere ganger har også redningshunder Didi tittet innom her på bloggen. Hun er en redningshund i verdensklasse, og det føles fint å vite at om noe skulle skje når hun er hos oss får alle den hjelpen de trenger. Didi kan du lese mer om her.

Håret er ordnet av Amalie på Ametyst. Foto: Inge Strømseng

Foto: Inge Strømseng

Foto: Inge Strømseng

Foto: Inge Strømseng

Foto: Daniel Millan

Gjennom tiden i Miss Norway har jeg blitt en offentlig person og har fått oppmerksomhet fra media. Det har gitt meg muligheten til å både fronte Miss Norway-konkurransen og også temaer som jeg selv brenner for. Sagene Avis og Nordre Aker Budstikke har jeg hatt god kontakt med helt siden bedriften min Flaski var med i NM for studentbedrifter, og de har også fulgt meg gjennom hele konkurransen. Det første intervjuet jeg hadde med dem hvor jeg blant annet forteller om hjertesakene mine finner du her. Lokalavisen min Indre Akershus Blad har også fulgt meg tett hele veien og vi har delt alt fra påskeprat hvor jeg pratet om studiehverdagen og påskeplanene mine til mitt aller første intervju om mobbingen. Påskepraten finner du her og intervjuet er her. Jeg har også fått prøvd meg litt på radio igjen og har hatt to intervjuer på Radio Riks. I det første intervjuet som du finner her snakker jeg om konkurransen og hvordan jeg opplevde å feire 17. mai hjemme. Neste intervju gikk til å snakke om svømming, og hvorfor det er så utrolig viktig å kunne. Det finner du her. Jeg var nylig med i min aller første podcast, Former Felles Framtid. Der snakket jeg om å vokse opp på et lite sted. Podcasten finner du her. I Extraavisen har jeg vært så heldig at jeg har fått sjansen til å både skrive kronikker om temaer jeg bryr meg om, og jeg har fått hatt flere intervjuer. Jeg har blant annet skrevet kronikk om hvorfor jeg mener Miss Norway har en viktig plass i 2021 og om Eurovision. Disse finner du her og her. I tillegg har faktisk intervjuet jeg hadde med Extraavisen blitt den mest leste saken i Extraavisens historie med flere hundre tusen lesere, og den nådde faktisk helt inn på Stortinget. Jeg er veldig stolt og glad for at folk har turt å åpne seg opp og fortelle historiene sine på grunn av meg. Dette kan du lese mer om her.

Her testet vi ut nye produkter hos Issy Makeup Store. Foto: Tiril Lunaas

Foto: Tiril Lunaas

Foto: Tiril Lunaas

Foto: Christoffer Holenbakken

Sponsorene mine har vært viktige støttespillere på veien mot finalen, og jeg er utrolig takknemlig for de 7 fantastiske sponsorene som har hatt troa på meg. Før jeg meldte meg på Miss Norway hadde jeg aldri kjørt bil før, men hos NB Trafikkskole har de dyktige ansatte som tar en utfordring. Derfor klarte jeg faktisk å ta førerkort på kun tre måneder, noe som er rekordfart midt i en pandemi. Hvis du vil lese om oppkjøringen finner du det her. Takket være Ametyst Frisør og Velvære har jeg vært fin på håret gjennom hele konkurransen. Her er det de som har stylet håret før fotoshoot. For Flaski har det vært viktig å løfte små lokale kunstnere opp og frem. Gjennom et samarbeid med Janne Nordvang ble #MinLilleHverdagsglede skapt. Flasken fra Flaski er med meg overalt og skal selvsagt være med i finalen. Flaski kan du lese mer om her. Gjennom hele konkurransen har jeg blitt kledd opp i flotte klær fra Lenaz - Løken Klær og Sport, og de har jeg hatt på meg på tre forskjellige fotoshoots. Vil du vil se bildene fra den siste shooten finner du de her. På fotoshoot trenger man også sminke og jeg har vært så heldig og fått med meg Issy Makeup Store på laget. De selger vegansk og mild sminke, som passer perfekt for huden min som er sensitiv. Her kan dere se sminken deres bli brukt på shoot. Før finalen er det også viktig at huden blir tatt godt vare på, og med god hjelp fra Hannes Hud, Fot og Spa føler jeg meg finalefin. Les mer om en av spabehandlingene jeg har hatt hos dem her. Som økonomistudent interesserer jeg meg veldig for personlig økonomi. Derfor har det vært veldig moro å få lov til å dele tips og triks rundt økonomi med dere. Har du lest tipsene mine om hvordan du kan nå boligdrømmen raskere, som jeg har skrevet om her?

Aller siste fotoshoot før finalen. Foto: Daniel Millan

Foto: Daniel Millan

Foto: Daniel Millan

Dette året har altså vært litt av en reise. Jeg har opplevd og gjort så utrolig mye som har vært både gøy, spennende, lærerikt og viktig. Denne reisen og alle disse flotte opplevelsene ville jeg aldri ha vært foruten. Jeg føler meg heldig som har fått lov til å oppleve så mye fint, bli kjent med nye mennesker og være et forbilde for mennesker i alle aldere. Jeg er stolt av meg selv og alt jeg har oppnådd. Uansett hvordan finalen går i morgen har jeg fått utrettet mer enn jeg noen gang kunne sett for meg, og det er en seier i seg selv. Selv om eventyret kanskje er over i morgen stopper ikke veien her for meg. Jeg fortsetter videre mot nye eventyr, og jeg gleder meg til hva fremtiden bringer.

Julie

Klar til i morgen!
Det trenger ikke å være skummelt
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på